Inschrijven voor BeStart 4

Wil jij met jouw duurzame startup deelnemen aan het programma van BeStart? Meld je aan! In april 2019 beginnen we weer met een nieuwe ronde van het Think – Check – Grow programma. Deelname is gratis.

Geef hieronder je gegevens door en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[recaptcha]

Als er een match is, nodigen we je uit voor de selectiebijeenkomst. Daar krijg je de kans om jouw (of jullie) concept te presenteren aan een jury van experts, financiers en launching customers. Dit is meteen je eerste contact met het innovatienetwerk van Noord-Nederland en een ideale kans om jouw product of dienst bij een grote groep geïnteresseerden onder de aandacht te brengen. De jury bepaalt uiteindelijk welke organisaties gaan deelnemen aan het programma. Zorg dat je erbij bent!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en blogs rondom BeStart, de deelnemers, alumni, partners en financiers.

Volg en deel

Wil jij ook dat startups met duurzame ideeën een vliegende start krijgen? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter en deel het nieuws over de deelnemers en alumni, het BeStart programma en blogs!

Logo LinkedIn                                                Logo Twitter

Vragen?

Heb je een vraag aan BeStart of een van de coaches? Wij staan je graag te woord. Neem contact op met projectdirecteur Ronald Wielinga via ronald@bestart.nl of 06-12138876. Je kunt ons ook mailen op info@bestart.nl.