BeStart helpt circulaire startups in Noord-Nederland om hun onderneming te laten slagen. We begeleiden je met een uitgebreid inhoudelijk programma, zorgen dat je aan tafel komt bij de juiste mensen via ons grote netwerk en bieden je 1 op 1 coaching op precies die zaken waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken. Dit doen we kosteloos dankzij de steun van onze partners en financiers.

Vragen?

Heb je een vraag aan BeStart of een van de coaches? Wij staan je graag te woord. Neem contact op met projectdirecteur Ronald Wielinga via ronald@bestart.nl of 06-12138876. Je kunt ons ook mailen op info@bestart.nl.

Inschrijven voor BeStart

In 2020 starten we weer met een nieuwe ronde. Wil jij je onderneming een vliegende start geven? Schrijf je alvast in!

Volg en deel

Wil jij ook dat startups met duurzame ideeën een vliegende start krijgen? Volg ons dan op LinkedIn en Twitter en deel het nieuws over de deelnemers en alumni, het BeStart programma en blogs!

Logo LinkedIn
Logo Twitter

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en blogs rondom BeStart, de deelnemers, alumni, partners en financiers.

Flyers bestellen

Wil jij ons helpen met het werven van startups? Neem deze flyer mee naar beurzen en bijeenkomsten of leg er een paar op je bureau.

Je kunt ook gedrukte flyers aanvragen via ronald@bestart.nl. Geef in je mail aan hoeveel flyers je wilt en in welke taal en we sturen ze zo snel mogelijk naar je op. Alvast bedankt!